Przedmiotem zamówienia jest dostawa wyrobów laboratoryjnych oraz odczynników dla Katedry Biotechnologii Środowiskowej Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności PŁ, w ramach realizacji projektu Biostar: "Opracowanie technologii oraz kultury starterowej do produkcji pieczywa pszennego w warunkach niskotemperaturowego rozrostu ciasta"
- Numer postępowania W - 5 ZP/2/2021
 - Typ postępowania Postępowanie krajowe
 - Tryb udzielania zamówienia Tryb podstawowy
 
Ogłoszenie
Pierwotne dokumenty zamówienia
| Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
|---|---|---|---|---|---|
| Dane kontaktowe | 2021-03-16 09:10 | - | |||
| 
                        
                             | 
                    2_Zalacznik_Nr_2_Formularz_cenowy.xls | 2021-03-16 09:10 | 76 KB | ||
| 
                        
                             | 
                    2_SWZ.rtf | 2021-03-16 09:10 | 1.95 MB | ||
| 
                        
                             | 
                    2_Ogłoszenie_o_zamówieniu_BZP.pdf | 2021-03-16 09:10 | 281 KB | 
Zmiana dokumentów zamówienia
| Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
|---|---|---|---|---|---|
| 
                        
                             | 
                    2_ogłoszenie_o_zmianie_ogłoszenia_BZP.pdf | 2021-03-19 12:24 | 46 KB | ||
| 
                        
                             | 
                    2_wyjaśnienia_i_zmiany_SWZ.pdf | 2021-03-19 12:25 | 2.31 MB | ||
| 
                        
                             | 
                    2_Wzór_umowy_Rodo_Zmiana.rtf | 2021-03-19 12:27 | 3.75 MB | ||
| 
                        
                             | 
                    2_Zalacznik_Nr_2_Formularz_cenowy_Zmiana_część_II.xls | 2021-03-19 12:28 | 76 KB | 
Dokumenty udostępnione
| Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
|---|---|---|---|---|---|
| W górę | |||||
| 
                        
                             | 
                    2_informacja_z_otwarcia_ofert.pdf | 2021-03-24 12:59 | 928 KB | 
