Przedmiotem zamówienia jest dostawa wyrobów laboratoryjnych oraz odczynników dla Katedry Biotechnologii Środowiskowej Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności PŁ, w ramach realizacji projektu Biostar: "Opracowanie technologii oraz kultury starterowej do produkcji pieczywa pszennego w warunkach niskotemperaturowego rozrostu ciasta"
- Numer postępowania W - 5 ZP/2/2021
- Typ postępowania Postępowanie krajowe
- Tryb udzielania zamówienia Tryb podstawowy
Ogłoszenie
Pierwotne dokumenty zamówienia
| Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
|---|---|---|---|---|---|
| Dane kontaktowe | 2021-03-16 09:10 | - | |||
|
|
2_Zalacznik_Nr_2_Formularz_cenowy.xls | 2021-03-16 09:10 | 76 KB | ||
|
|
2_SWZ.rtf | 2021-03-16 09:10 | 1.95 MB | ||
|
|
2_Ogłoszenie_o_zamówieniu_BZP.pdf | 2021-03-16 09:10 | 281 KB |
Zmiana dokumentów zamówienia
| Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
|---|---|---|---|---|---|
|
|
2_ogłoszenie_o_zmianie_ogłoszenia_BZP.pdf | 2021-03-19 12:24 | 46 KB | ||
|
|
2_wyjaśnienia_i_zmiany_SWZ.pdf | 2021-03-19 12:25 | 2.31 MB | ||
|
|
2_Wzór_umowy_Rodo_Zmiana.rtf | 2021-03-19 12:27 | 3.75 MB | ||
|
|
2_Zalacznik_Nr_2_Formularz_cenowy_Zmiana_część_II.xls | 2021-03-19 12:28 | 76 KB |
Dokumenty udostępnione
| Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
|---|---|---|---|---|---|
| W górę | |||||
|
|
2_Informacja_o_kwotach_przeznaczonych_na_sfinansowanie_zamówienia.xls | 2021-03-23 11:43 | 40 KB |
